Udvikling af software

Udvikling af software

Uddannelse
Udvikling af specialsoftware behøver ikke være omkostningstungt. Med de rette værktøjer og forretningsrelevante ressourcer kan man hurtigt udvikle specialsoftware til de dagligdagsopgaver man har. WEB udvikling bliver lettere og lettere og det betyder også at flere og flere ønsker de traditionelle klient software fra vores Pc'er flyttet i skyen, således vi kan nå løsningerne hvor i verden vi måtte ønske. Men det kræver forretningsforståelse i udviklingsfasen.  
Read More
Business Bootcamp

Business Bootcamp

Uddannelse
Cosmos Flatland! Extraordinary claims require extraordinary evidence. Tunguska event two ghostly white figures in coveralls and helmets are soflty dancing vastness is bearable only through love, Sea of Tranquility. Dream of the mind’s eye, science, billions upon billions. (mere…)
Read More
Den gamle folkevogn

Den gamle folkevogn

Underholdning
En ikonisk bil - med så meget historie. Jeg husker mit første møde med denne bil, hvor jeg havde drukket hårshampoo som saftevand. Min mor var frisør og de mange farver var åbenbart så dragende at jeg valgte at drikke det som saftevand. Og derved fik jeg også mødet med udpumpning med en haveslange ned i maven og efterfølgende indlæggelse på sygehuset. Men her kørte naboen os til hospitalet i netop denne bil.
Read More
Surfer Dude

Surfer Dude

Livsstil
Surfing er en fantastisk sport. Hvor man får muligheden for at opleve en sportsgren der samtidg med at fordre styrke og træning, også giver udøveren alle muligheder af sanseindtryk ved at bevæge sig lydløst over vandoverfladen.  (mere…)
Read More