Brug af droner i byggefasen

Brug af droner i byggefasen

Droner, Houseweb.dk
Det at styre en byggeplads er et stort og ansvarsfuldt arbejde. Fra det at holde fokus på fremdriften, styre sikkerheden, holde øje med underleverandører og sikre bygherrernes interesser. Dronerne kan hjælpe med at sikre det daglige overblik, i en arbejdsdag fyldt med koordinering og sikring af en byggeplads med struktur og kvalitet. Som byggeprojektleder i byggefasen er du den der står med en byggeplads der konstant skifter karakter. Det at holde styr på alle de dele der løbende ændre sig er en kæmpe opgave. Det er der drone data kommer ind. Drone kort / 3D modeller gør det muligt at se din byggeplads i en helt ny dimension. Projektledere, der bruger Droner, kortlægger typisk deres byggeplads hver uge. Det at have konsekvent overblik er uundværlig, når det gælder sporing af fremskridt, inspektion…
Read More
Droner – brugt til digitalisering

Droner – brugt til digitalisering

Business case, Droner, Houseweb.dk, Teknologi
Dronerne har åbnet en helt ny mulighed for at skabe digitalisering via overflyvninger istedet for den traditionelle måde med lifte, stiger og seletøj. Dronerne er idag så nøjagtige og med så gode kameraer - at digitalisering kan foretages meget billigere en man tidligere har kunnet. og tillægsydelserne er samtidig mange, i form af billedmateriale, geotagging, opmåling, tilstand, punktskyer etc.    
Read More
Autodesk Forge platformen – så bliver det ikke bedre

Autodesk Forge platformen – så bliver det ikke bedre

Business case, Houseweb.dk, Teknologi, Uddannelse
En outstanding viewer - men det er meget mere end det. Mulighederne er uendelige - og sikkert er det at vi bevæger os i retning af at alt med tiden bliver flyttet i clouden. Autodesk giver rigtig mange muligheder fri - ved at tilbyde Forge som platform for nyudvikling. Autodesk annoncerede i 2015 en cloudbaseret udviklings platform relateret til design og produktion. Autodesk har leveret program interfaces (API) og software development kit der har sikret at der idag findes hundredvis af små stykker software på nettet baseret på forge. Det er bare at søge internettet igennem. Fokus er at være på markedet hurtig - og tage ved lære af de opdagelser der gøres. Og fremstillingerne af modellerne vil i fremtiden ikke være det vigtigste, men hele processen omkring modellerne.  …
Read More
Timesag på den enkle måde

Timesag på den enkle måde

Business case, Houseweb.dk, Teknologi
Timesag skal være let og intuitivt - eller ønsker ingen at bruge det. Derfor har vi opbygget en løsning der kan tilpasses den enkelte. Ikke mindst i det frivillige er der et stort behov for at registrerer timer  - da der selvom det er frivillige foreninger ofte erlægges et vederlag for det arbejde der udføres. enten via timer eller fordi der foretages en del kørsel.
Read More
Persondatafordningen Idrætsklubben

Persondatafordningen Idrætsklubben

Houseweb.dk, Sport
      Her har jeg udarbejdet Persondataforordningen for idrætsklubben Hornslet IF. Persondataforordningen træder i kraft 25 maj 2018.   Bilag 1 - Privatlivspolitik for idrætsforeningen Hornslet IF Bilag 2 - Skabelon til brug for opfyldelse af fortegnelsespligten (dokumentationskravet), version 28.2.2018   Conventus-Databehandleraftale-Foreninger Sport Solution Databehandleraftale PDF
Read More
Azure – så bliver hosting ikke lettere…

Azure – så bliver hosting ikke lettere…

Business case
Har lige haft fornøjelsen at skulle oprette en ny web applikation i drift ved Azure. Og meget lettere kan det da ikke blive. Brugergrænsefladen er intuitiv og selvforklarende.  Virkelig en fornøjelse at arbejde med.  Løsningen jeg har valgt er en WEB APP og en SQL Database. begge som services. hvorved jeg undgår at at etablerer en server selv, som jeg selv har ansvaret for er i drift hele tiden. Og så alle de logs der er tilgængelige via diverse dashboards. Lækkert at arbejde med.
Read More
Rejser inspirerer os i det daglige..

Rejser inspirerer os i det daglige..

Rejser
Er der noget bedre end at blive inspireret gennem rejser og de oplevelser vi får. Det er dem der skaber den person som vi alle repræsenterer. Jeg bruger selv meget de ting jeg oplever gennem rejser, tv, bøger i mit daglige virke. Og bruger det aktivt i eksempelvis seminar situationer og presale. (mere…)
Read More
Design har aldrig været vigtigere…

Design har aldrig været vigtigere…

Underholdning
Når man udvikler moderne software er design utrolig vigtig. Brugerne ønsker grafik og farver. Vi kender nok alle regnskabs systemer der  stadig ligner regneark i kedelige grå farver. UX og design er det der sælger et produkt idag. Og det hænger selvfølgelig sammen med at alle brugere er vant til denne form for software via tablets og telefoner. (mere…)
Read More