• Today is: søndag, april 22, 2018

Surfer Dude

admin
januar22/ 2015

Surfing er en fantastisk sport. Hvor man får muligheden for at opleve en sportsgren der samtidg med at fordre styrke og træning, også giver udøveren alle muligheder af sanseindtryk ved at bevæge sig lydløst over vandoverfladen. 

Costa Brava kysten er det absolut bedste sted at holde ferie, hvis man også vil surfe. Samtidig kan resten af familien få muligheden for at nyde lækre strande og de mangfoldige tilbud af restauranter der er placeret rundt omkring i de mange kystbyer.

Surfing er en sport der kun kan anbefales.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>