Lego Porsche samlesæt….

2 kommentarer

  • Michael M Jensen

    Autentisk designet aerodynamisk karrosseri, justerbar hækspoiler, forlygter og baglygter, rødt fjederophæng, originaldesignede fælge med RS-emblem, detaljerede skivebremser, lavprofildæk, fungerende gearkasse, fungerende rat med gearskifte, detaljerede sæder, handskerum med unikt serienummer for hver model, døre, der kan åbnes, kølerhjelm, der kan åbnes og indeholder en kuffert, samt bagklap, der kan åbnes og indeholder en detaljeret sekscylindret boksermotor.

    • Michael M Jensen

      Opdag den ikoniske Porsche 911 GT3 RS med denne autentiske LEGO® Technic kopi. Æsken indeholder en speciel samlerbrochure om historien bag LEGO Technic og Porsche GT-biler, samt fire originaldesignede fælge med RS-emblemet. Elementerne er pakket sætvis i æsker, og byggeprocessen giver et indblik i samleprocessen for virkelighedens køretøj. Modellen har detaljeret, orange karrosseri, rødt fjederophæng, detaljerede forlygter, baglygter, skivebremser og fælge med lavprofildæk. Der er adgang til cockpittet, som indeholder et detaljeret instrumentpanel, fungerende gearkasse, rat med gearskift, racersæder og handskerum med unikt serienummer. Funktionerne omfatter døre, der kan åbnes, kølerhjelm med opbevaringsrum og kuffert samt bagklap, der kan åbnes og rummer en detaljeret sekscylindret boksermotor med bevægelige stempler. Denne model i størrelsesforhold 1:8 er designet til at give en fordybende og berigende byggeoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede Indlæg