• Today is: søndag, april 22, 2018

Lego Porsche samlesæt….

 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
 • 638
admin
marts25/ 2018

Så fik jeg endelig tid til at komme igang med med mit Lego Porsche samlesæt, som jeg fik i 25 års jubilæums  gave af mine kollegaer.

Fantastisk detaljeret med gearkasse, tiptronic etc.

Og nu kommet endnu længere

 • Michael M Jensen Reply
  2 uger ago

  Autentisk designet aerodynamisk karrosseri, justerbar hækspoiler, forlygter og baglygter, rødt fjederophæng, originaldesignede fælge med RS-emblem, detaljerede skivebremser, lavprofildæk, fungerende gearkasse, fungerende rat med gearskifte, detaljerede sæder, handskerum med unikt serienummer for hver model, døre, der kan åbnes, kølerhjelm, der kan åbnes og indeholder en kuffert, samt bagklap, der kan åbnes og indeholder en detaljeret sekscylindret boksermotor.

  • Michael M Jensen Reply
   2 uger ago

   Opdag den ikoniske Porsche 911 GT3 RS med denne autentiske LEGO® Technic kopi. Æsken indeholder en speciel samlerbrochure om historien bag LEGO Technic og Porsche GT-biler, samt fire originaldesignede fælge med RS-emblemet. Elementerne er pakket sætvis i æsker, og byggeprocessen giver et indblik i samleprocessen for virkelighedens køretøj. Modellen har detaljeret, orange karrosseri, rødt fjederophæng, detaljerede forlygter, baglygter, skivebremser og fælge med lavprofildæk. Der er adgang til cockpittet, som indeholder et detaljeret instrumentpanel, fungerende gearkasse, rat med gearskift, racersæder og handskerum med unikt serienummer. Funktionerne omfatter døre, der kan åbnes, kølerhjelm med opbevaringsrum og kuffert samt bagklap, der kan åbnes og rummer en detaljeret sekscylindret boksermotor med bevægelige stempler. Denne model i størrelsesforhold 1:8 er designet til at give en fordybende og berigende byggeoplevelse.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>