• Today is: søndag, april 22, 2018

Azure – så bliver hosting ikke lettere…

admin
april02/ 2018

Har lige haft fornøjelsen at skulle oprette en ny web applikation i drift ved Azure. Og meget lettere kan det da ikke blive. Brugergrænsefladen er intuitiv og selvforklarende.  Virkelig en fornøjelse at arbejde med.  Løsningen jeg har valgt er en WEB APP og en SQL Database. begge som services. hvorved jeg undgår at at etablerer en server selv, som jeg selv har ansvaret for er i drift hele tiden. Og så alle de logs der er tilgængelige via diverse dashboards. Lækkert at arbejde med.

  • Michael M Jensen Reply
    2 uger ago

    Med Microsoft AZURE ligger man reelt driftansvaret ud til Microsoft, hvis man holder sig fra at bruge traditionel hostingstruktur med en hosted server. Med Microsoft AZURE kan man vælge hver del i den normale hosting struktur – og derved købe sig det det samlede driftsansvar via Microsofts store organisation. Traditionelt har vi alle skulle sørge for at de services der kørte på den hostede server – var i drift. Sikkerheden lå kun i at serveren var i drift.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>