Timesag på den enkle måde

Timesag skal være let og intuitivt – eller ønsker ingen at bruge det. Derfor har vi opbygget en løsning der kan tilpasses den enkelte. Ikke mindst i det frivillige er der et stort behov for at registrerer timer  – da der selvom det er frivillige foreninger ofte erlægges et vederlag for det arbejde der udføres. enten via timer eller fordi der foretages en del kørsel.

En Kommentar

  • admin

    Mulighederne bliver rigtig mange – da de lister man kan trække kan integreres ind i andre systemer. Samtidig kan alle registreringer anvendes i forskellige dashboards med visning af hvem der er på arbejde lige nu, og hvor stort trækket er af de enkelte timer etc,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede Indlæg