Brug af droner i byggefasen

Det at styre en byggeplads er et stort og ansvarsfuldt arbejde. Fra det at holde fokus på fremdriften, styre sikkerheden, holde øje med underleverandører og sikre bygherrernes interesser. Dronerne kan hjælpe med at sikre det daglige overblik, i en arbejdsdag fyldt med koordinering og sikring af en byggeplads med struktur og kvalitet.

Som byggeprojektleder i byggefasen er du den der står med en byggeplads der konstant skifter karakter. Det at holde styr på alle de dele der løbende ændre sig er en kæmpe opgave. Det er der drone data kommer ind. Drone kort / 3D modeller gør det muligt at se din byggeplads i en helt ny dimension.

Projektledere, der bruger Droner, kortlægger typisk deres byggeplads hver uge. Det at have konsekvent overblik er uundværlig, når det gælder sporing af fremskridt, inspektion af sikkerheds problemer og holde overblikket i realtid. Det er endda muligt at tage basale målinger og beregne volumener eller tage noter på drone kort. Forbedre kommunikation og rapportering. Drone data kan også kombineres yderligere site data som CAD designs- eller importeres til industri software til mere avanceret overvågning og planlægning.