Løsningen baseres på muligheden for at se og anvende dokumenter fra henholdsvis den eksterne brugerfladen og SharePoint brugerfladen.

I løsningsmodel 1 anvendte vi SharePoint Standard Repository. Denne løsning henvender sig til kunder der ønsker en integration fra Ekstern dokumentstyring til en eksisterende SharePoint løsning.

I denne løsningsmodel tilknyttes Eksternt Repository som et eksternt bibliotek i SharePoint brugerfladen. Det betyder i praksis, at de fleste funktioner som Workflow, versioner m.v. bibeholdes fra SharePoint brugerfladen. 

Ved at anvende denne løsningsmodel vil alle metadata bliver opdateret i én database, nemlig den eksterne databasen. De brugere der herefter ønsker at bruge SharePoint, kan se alle metadata/dokumenter via SharePoint brugerfladen, men læst direkte i den eksterne  database.

Løsningen bliver brugt af flere større udbydere af dokumentstyring.  

Infrastruktur…

 

 

konfigurationen bygger på følgende komponenter:

v   2008 SQL server

v  SharePoint server

v  Ekstern Client

v  SharePoint Client

v  CMIS integration

Funktionalitet…

 

Ekstern dokumentstyring anvendes som normalt.  Dokumenter kan ses gennem SharePoint brugerfladen.

 

 

Mdoc SharePoint CMIS (External Library/Repository)

 

Ved brug af kendt teknologi fra Microsoft tilknyttes Ekstern database/SharePoint GUI.

 

 

Herved opnås muligheden for at se og vedligeholde dokumenter i et eksternt Repository gennem Office SharePoint Server brugerfladen.

Flere udbydere tilbyder webpart løsninger hvor man kan se data m.v. Denne teknologi tilbyder derimod en komplet integration til den eksisterende SharePoint løsning.