Rengøring skal gøres visuelt mere synligt. Og Her er BIM modellen en hjælp på vejen. Hele ideen er at vi kan anvende den samme model/tegning til alle de systemer/software som gør brug af den grafiske del. Og selvfølgelig alle objekterne når vi har en BIM model.

Samtidig er det vigtig at vores løsninger understøtter REST teknologien, således det er muligt at integrerer med de andre systemer i virksomheden. Det betyder så også at kunderne kan vælge lige den løsning der passer bedst til det behov der er – og ikke er låst af at ét system skal kunne løse det hele.

Der er brug for nye rengørings systemer, der understøtter de mange nye krav der er i styring af denne disciplin.

Her giver FORGE vieweren fra Autodesk alle mulighederne for at vise BIM modellen kombineret med de mange data i en integrationtil SQL serven.

For det første skal vi have en byggemodel med ‘rum’ objekter. Det er en skam Forge-oversætteren uddrager ikke native Revit-fil i formatet niveau (gulv), værelser, mens Navisworks har konceptet rum og bringer det sammen, når det importeres til Forge. Så vi kan gemme Revit filen til NWD format og sende til Forge til oversættelse. inden åbningen i Navisworks skal du kontrollere, at mulighederne for Revit er markeret.

Link til eksempel på kode

LInk til 3d printer artikel